English Greek
28
Κυρ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Oktoberfest: Πρόστιμο 6.400 Ευρώ Επειδή Χούφτωσε Γυναίκα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Βαρύ πρόστιμο για έναν άνδρα που χούφτωσε μια 21χρονη γυναίκα στον πισινό στο Oktoberfest: περί τίνος επρόκειτο η δίκη στο Μόναχο;

Ένας άνδρας από το Μόναχο καταδικάστηκε σε πρόστιμο 6.400 ευρώ από το τοπικό δικαστήριο, αφού άγγιξε δύο φορές με άσεμνο τρόπο μια νεαρή γυναίκα στο Oktoberfest. Αυτό ανέφερε η εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αδίκημα έλαβε χώρα στη σκηνή του φεστιβάλ Augustiner, όταν μια φοιτήτρια επέστρεφε από την τουαλέτα και έπρεπε να περάσει από μια ομάδα ανδρών που είχαν καθίσει σε ένα τραπέζι μαζί με την ίδια και τις φίλες της.

Μετά το περιστατικό, το θύμα αναζήτησε βοήθεια στο "Safe Space", ένα συμβουλευτικό κέντρο για γυναίκες που βρίσκονται σε κίνδυνο στο Oktoberfest, και τελικά κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Παρά την κατάθεση φίλων του κατηγορουμένου που αρνήθηκαν το περιστατικό, το δικαστήριο ακολούθησε τα επιχειρήματα του εισαγγελέα.

oktoberfest

Αυτά είναι τα σεξουαλικά αδικήματα που σημειώθηκαν στο Oktoberfest 2023
Η αστυνομία του Μονάχου αναπολεί το Oktoberfest, το οποίο έληξε στις 3 Οκτωβρίου 2023 σε έναν τελικό απολογισμό: Ο αριθμός των καταγγελιών για κάθε είδους αδικήματα είχε αυξηθεί ελαφρώς σε 1.093 - το ένα τρίτο των καταγγελιών έγινε σε σχέση με αδικήματα ναρκωτικών.

Η ευαισθησία σε σεξουαλικά αδικήματα, δηλαδή παρενοχλήσεις ή ακόμη και βιασμούς, έχει αυξηθεί σημαντικά στο Wiesn τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς το φθινόπωρο.

Ανέφεραν συνολικά 73 σεξουαλικά αδικήματα - σημαντική αύξηση σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη (2019: 47, 2022: 58).

Έξι από αυτές τις περιπτώσεις διερευνήθηκαν για βιασμό. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία δίκη για βιασμό στο Wiesn 2023.

πηγή: grland.info

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Τα Μερίδια Αγοράς Με Ή Χωρίς Αλκοόλ
kathimerini.gr

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε Ελλάδα και Σερβία, το κόστος της εξόδου από τη Ρωσία και η υπεραπόδοση του premium χαρτοφυλακίου.

Πώς Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία "Χτίζει" Μια Κουλτούρα Μηδενικών Ατυχημάτων Για Το Προσωπικό Της
capital.gr

Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στην επόμενη μέρα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο ολοκληρωμένο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξής της, πραγματοποιώντας σταθερά βήματα με προτεραιότητα τους ανθρώπους της και επίκεντρο την καινοτομία. Βασικότατος πυλώνας δράσης αποτελεί η Υγεία & Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, σε όλες τις εγκαταστάσεις της πανελλαδικά, όπου η εταιρεία έχει να δείξει σημαντικά δείγματα γραφής τόσο ως προς τις πρακτικές που ακολουθεί όσο και ως προς αποτελέσματά τους.

Beer Zombies - The Hoppy Horror Picture Show
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Beer Zombies Brewing Co.

Põhjala - Moonraker: Galaxy & Motueka / Talveöö Rum & Bourbon BA
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Põhjala Brewery.

Burial - These Sacred Trespasses Against The Misunderstood / The Consequences Of Humanity / A Desolate Divide On This Eastward Metamorphosis / One Of Us Will Have To Bury The Other
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Burial Beer Co.

Lakewood - Double Chocolate Temptress
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της "Temptress" αναμένεται από την Lakewood Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το