English Greek
16
Τρι, Απρ
36 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό Το Καλοκαίρι Προτιμάμε Μπύρα

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι ευεργετικές ιδιότητες του δημοφιλούς αλκοολούχου ποτού, δεν αποτελούν έκπληξη, αφού επιστημονικές διαλέξεις για τα οφέλη που προσφέρει, έγιναν και στο παρελθόν.

Ωστόσο, νέες έρευνες έρχονται για να εμπλουτίσουν τη λίστα με τα υπέρ της μπύρας και να την ανάγουν στο απόλυτο καλοκαιρινό ποτό. Φυσικά, το όφελος προκύπτει μόνο με την λογική κατανάλωση της.

Ο τίτλος του πιο ασφαλούς αλκοολούχου ποτού, ανήκει πλέον δικαιωματικά στη μπύρα, σύμφωνα με τη νέα έκθεση, που έγινε υπό την αιγίδα της ακαδημίας μπύρας στη Βρετανία. Πρόκειται για πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών, ενώ έχει χαμηλή θερμιδική αξία, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά.

Επιπλέον, διερευνήθηκαν και τα ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα που σχετίζονται με την κατανάλωση μπύρας. Βάσει λοιπόν τα δεδομένα της έκθεσης, τα μέρη όπου συγκεντρώνεται ο κόσμος για να πιει μπύρα (παμπ, μπαρ), είναι το επίκεντρο κάθε κοινότητας, όπου συσφίγγονται οι κοινωνικοί δεσμοί που δημιουργούν ασφάλεια και πληρότητα.

Τα νέα στοιχεία, σε συνδυασμό με παλαιότερες αναφορές, κάνουν ελκυστική τη μπύρα και στο σύνολο των γυναικών, που προτιμά τα cocktails. Τα πλεονεκτήματα της μπύρας είναι αρκετά. Συμβάλλει στην μείωση της κακής χοληστερόλης, στην ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος των μυών, στον μεταβολισμό των σακχάρων και των λιπών και στη λειτουργία της καρδιάς. Επίσης, προσφέρει ενέργεια στον οργανισμό, εγγυάται την υγεία στα μαλλιά και στο δέρμα και διατηρεί υψηλή την απόδοση των εγκεφαλικών κυττάρων. Είναι ακόμα ικανή να προλάβει την οστεοπόρωση, αφού περιέχει μεγάλη ποσότητα λυκίσκου, πηγή διατροφικής σιλικόνης που λειτουργεί συνεκτικά στα οστά.

πηγή: atticapress.gr

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρασί, Μπύρα Ή Ουίσκι: Ποιο Μπορεί Να Αυξήσει Περισσότερο Τον Κίνδυνο Εκδήλωσης Καρκίνου;
pronews.gr

Ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Τόκιο και του Χάρβαρντ, με επικεφαλής τον Δρ. Masayoshi Zaitsu εστίασαν σε δείγμα περισσοτέρων από 120.000 Ιαπώνων και διαπίστωσαν ότι η τακτική κατανάλωση αλκοόλ, αύξανε ουσιαστικά τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου.

Η Διαφήμιση Των 50's Που Έδειχνε Ένα Μωρό Να Καταναλώνει Μπύρα
mixanitouxronou.gr

Στην πραγματικότητα έπινε άλλο διαφημιστικό προϊόν που και σήμερα θα ήταν ανεπίτρεπτο για μωρά.

Η Μπύρα Είναι Ό,τι Καλύτερο Μετά Την Προπόνηση Και Έχουμε Αποδείξεις
Νίκη Μπάκουλη

Τα συστατικά της μπύρας την κάνουν ιδανικό 'καταφύγιο' όσων ασκούνται, για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών που 'χάνουν' κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Γιατί Πρέπει Να Το Σκεφτούμε Δυο Και Τρεις Φορές Προτού Παραγγείλουμε Βαρελίσια Μπύρα
huffingtonpost.gr

Ένας αόρατος κίνδυνος απειλεί να κάνει αυτή την ασύγκριτη απόλαυση αληθινό εφιάλτη.

Αλκοολούχα Ποτά Που Θα Σας Κάνουν Να Μην Ξυπνήσετε Το Πρωί Με Πονοκέφαλο - Ποια Να Αποφύγετε
healthstat.gr

Μελέτη αποκαλύπτει ποια είναι τα καλύτερα αλκοολούχα ποτά για να αποφύγουμε το hangover.

Τί Συνδέει Τη Ζυθοποιία Φιξ Με Το Βέλγιο
Μαίρη Αδαμοπούλου

Το άγνωστο νήμα που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Λέβεν του Βελγίου εντοπίστηκε στο εμβληματικό μεν, εγκαταλελειμμένο δε, βιομηχανικό συγκρότημα της ζυθοποιίας Φιξ, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το