English Greek
11
Σαβ, Μάι
32 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κρασί Και Μπύρα Εναντίον Εγκεφαλικού

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Όσες γυναίκες πίνουν μέχρι επτά ποτήρια κρασί ή μπύρα την εβδομάδα έχουν μικρότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό σε σχέση με τις γυναίκες που δεν πίνουν καθόλου.

Αυτό υποστηρίζει αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση Stroke, τα αποτελέσματα της οποίας βασίστηκαν στην παρακολούθηση χιλιάδων γυναικών επί 30 χρόνια και συνάδουν με τις οδηγίες της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας.

Η εταιρία προτείνει οι γυναίκες να μην πίνουν περισσότερο από ένα αλκοολούχο ποτό την ημέρα.

Η επικεφαλής της μελέτης Μονίκ Χιμένες, ερευνήτρια στο νοσοκομείο Brigham and Women's της Βοστόνης, επισημαίνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να αρχίσουν να πίνουν για αποφύγουν το εγκεφαλικό.

«Το αλκοόλ είναι δίκοπο μαχαίρι», εξηγεί στο Ρόιτερς, καθώς τα υψηλά επίπεδα μπορεί να αυξήσουν την αρτηριακή πίεση, που είναι παράγοντας πρόκλησης εγκεφαλικού.

πηγή: newsbomb.gr

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο Αλκοόλ Επιτρέπεται Να Πίνουμε Κάθε Μέρα Για Να Παραμείνουμε Υγιείς;
sigmalive.com

Δεν είναι ανάγκη να σας το πούμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι μια πολύ κακή συνήθεια με ολέθριες συνέπειες στην υγεία σας, αλλά ειδικά τώρα που όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα, πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και από... βαρεμάρα, πίνουν σχεδόν καθημερινά αλκοόλ. Πόσο όμως αλκοόλ επιτρέπεται να καταναλώνει κανείς κάθε μέρα;

Ποιό Ποτό Λάτρευε Ο Μακαρίτης Πρίγκιπας Φίλιππος, Που Έφτασε Μέχρι Τα 99;
el.gr

Η ιστορία λέει πως όταν κάποια στιγμή ο Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν προσκλήθηκε σε δείπνο από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Giuliano Amato, κοίταξε το κρασί που του προσέφεραν και είπε: «Φέρτε μου μπύρα. Ό,τι μπύρα και αν είναι, απλά να είναι μπύρα».

Έχουν Και Οι Μπύρες Ημερομηνία Λήξης;
pentapostagma.gr

Μήπως έχετε ληγμένες μπύρες στο ψυγείο; Δείτε πως διατηρούνται μεγαλύτερο διάστημα.

Η Μπύρα Είναι Ό,τι Καλύτερο Μετά Την Προπόνηση Και Έχουμε Αποδείξεις
Νίκη Μπάκουλη

Τα συστατικά της μπύρας την κάνουν ιδανικό 'καταφύγιο' όσων ασκούνται, για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών που 'χάνουν' κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Αφήστε Τα Προβιοτικά, Πιάστε Μια Μπύρα!
cibum.gr

Έρευνα αποδεικνύει πως ακόμα και μια μπύρα έχει περισσότερα οφέλη στο μικροβίωμα του εντέρου από τα μοντέρνα προβιοτικά.

Το Απίστευτο Κόλπο Για Βελούδινα Πέλματα
in.gr

Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το